SEO

Optimalisatie (SEO)

metabeschrijvingen

JB Webdesign & Ontwerp zet de juiste zoektermen en metabeschrijvingen in de artikelen waarop jouw diensten en producten gevonden worden. Voor SEO Optimalisatie zetten wij de juiste zoektermen in de URL zodat Google je snel vindt. Wij kiezen zorgvuldig de paginatitels! De paginatitel is een belangrijke plaats om je zoektermen in te verwerken. Google maakt deze zoekwoorden namelijk vet als deze zoekterm in de paginatitel staat. De koppen en tussenkoppen boven de alinea’s in de teksten worden duidelijk. Hiermee zal je dus sneller opvallen op een Google pagina. 

korte en krachtige alinea’s

Wij zorgen voor korte en krachtige alinea’s met de belangrijkste zoekwoorden in de content verwerkt. Wij maken de belangrijkste zoekwoorden vet of schuin gedrukt. Google en de websitebezoeker kan de teksten indexeren en lezen. De foto’s die op de website gebruikt worden, daar voegen wij een beschrijving toe. Zo wordt de website ook weer eerder gevonden bij Google. Als de websitebezoeker met de muis over de foto gaat, komt daar een tekstje te staan die wij er aan gekoppeld hebt. Als de website vele foto’s heeft, kan Google deze ook meenemen in de beeldresultaten.

SEO Optimalisatie

Voor een Optimale SEO Optimalisatie, waken wij ervoor om ellenlange teksten te schrijven. Want website bezoekers houden over het algemeen niet van lange teksten. Ze willen snel weten wat voor informatie de website te bieden heeft. Wij verdelen je webteksten dus in korte alinea’s. Wij brengen ook afbeeldingen op pagina’s om de website interessant te houden, want mensen zijn visueel ingesteld en foto’s maken de tekst af. Wij proberen zoveel mogelijk linken te verkrijgen, die linken naar je eigen website en kiezen voor websites die een vrij hoge pagerank hebben. Hoe meer linken van deze belangrijke sites naar jouw website verwijzen, hoe beter dit is voor je online vindbaarheid.

Copyright © – JB Webdesign & Ontwerp (Schijndel) – All Rights Reserved – Content Management Systeem (CMS)