Webdesign

Webdesign 

Wij maken Websites met WordPress, dat is veruit het meest Populaire Open Source – Content Management System (CMS) ter wereld.

Een website

Een website, die kunt u door ons laten maken en onderhouden voor een betaalbare prijs, wij bouwen en onderhouden voor particulieren en bedrijven. Wij zijn in 2004 gestart met websites te maken en onderhouden, met verschillende software programma’s. De laatste 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in websites te maken met WordPress, Content Management Systeem (CMS) na de nodige ervaring zijn wij in 2010 gestart met een eigen onderneming. JB Webdesign & Ontwerp. In overleg met u maken wij de website geheel op maat naar uw wens en standaard responsive. Een responsive website past zicht aan naar het scherm waar de website op wordt bekeken, dus op een Computer, Tablet en Mobiel. De volledige zorg om de website online te zetten ligt in handen van: JB Webdesign & Ontwerp.

Uitstraling van Uw website

Het is belangrijk dat de uitstraling van uw website helemaal past met wat het bedrijf of vereniging te bieden heeft. Het is daarom belangrijk dat we een website maken, mede ook met uw inzichten en wensen. Wij zullen daarom altijd het ontwerp in nauw overleg met u maken. Het maakt daarbij niet uit of u zelf al vergevorderde ideeën heeft of dat u zich nog totaal geen voorstelling kunt maken. Wij gaan in goed overleg kijken wat u te bieden heeft op de website, dan gaan wij aan de slag en maken een eerste layout naar onze inzichten, zodat u een idee heeft hoe de uitstraling van uw website kan worden, alles is dan in overleg aanpasbaar tot het beoogde resultaat is bereikt.

Na De Oplevering

Een website gaat bij JB Webdesign & Ontwerp ook na oplevering verder! De kosten voor het vervolg jaar staan meteen duidelijk op de factuur voor: Website onderhoud, domeinnaamverlenging en serverkosten, voor uw veiligheid maken wij gebruik van de laatste updates van WordPress, zo zal uw website altijd veilig en optimaal werken. Van de website wordt dagelijks een backup gemaakt.

service

Stoort u zich vaak aan slechte service? Wij ook! Daarom hebben we als uitgangspunt service, service en service! Wij zijn goed bereikbaar via ons Contactformulier. Als er wensen zijn voor aanpassingen voor uw site, bieden wij een service dat het binnen twee dagen is verwerkt, meestal op dezelfde dag, de service geldt ook voor het weekend. De aanpassingen worden door u aangeleverd via ons Contactformulier Er mag natuurlijk ook contact gezocht worden via telefoon.

Indicatie

Wilt u een indicatie over de kosten, neem vrijblijvend contact op: 06-54755719 of Contactformulier

Copyright © –  JB Webdesign & Ontwerp (Schijndel) – All Rights Reserved – Content Management Systeem (CMS)